Kategorier
Ikke kategoriseret

TEGNINGER, TEKSTILER & KREATIVE TANKER – FOREDRAG MED ILLUSTRATOR SIMON VÆTH & DESIGNER STINA RESTING

Illustrator Simon Væth og beklædningsdesigner Stina Resting flyttede i maj 2018 til Vindbyholt for at blive værtspar for Leif Hasles Fond kunstnerrefugie, Vindbyholtgård.

Hør Simon Væth fortælle om sine tegninger og se eksempler på hans virke som illustrator og billedkunstner og om hvordan ideer opstår og realiseres i hans arbejde. Simon Væth (f. 1984) er uddannet illustrator fra Designskolen Kolding.

Se Stina Resting’s tekstiler og hør hende fortælle om sine designs og tanker om ‘wrapping’ og ‘æstetisk bæredygtighed’ som inspirationskilder i hendes arbejde. Stina Resting (f. 1985) er uddannet beklædningsdesigner fra Kunstakademiets Designskole.

Foredraget finder sted søndag den 5. Maj 2019  på Vindbyholtgård, Leif Hasles Hus & Refugium, og der serveres gratis kaffe/te – og kage fra MAD Synergi.