Marcel Prousts værelse

Marcel Prousts værelse på Vindbyholtgårds refugium.

Marcel Prousts værelse er refugiets største værelse forbeholdt par eller 2 personer. Derfor finder du også ekstra gode arbejdsforhold med et klassisk skrivebord og et stort arbejdsbord – og derudover en skrivepult og mindre borde. Værelset har ikke mindre end fem vinduer, som gør det dejligt lyst, og det har tilmed egen dør ud til den store have. Selve værelset ligger for enden af gangen længst væk fra det fælles køkken og det fælles badeværelse.

På værelset findes 2 x 90 cm cm brede senge med dyner, puder, sengetæppe og uldplaider. Du bedes selv medbringe sengelinned.

Desuden rummer værelset både lænestol, ekstra stole samt et skab og et spejl. Værelset opvarmes med varme fra varmepumpe på værelset, men der findes også brændeovn.


Hvordan ansøger jeg?

For at ansøge om et ophold på refugiet skal du udfylde en ansøgning. Din ansøgning skal indeholde en kort begrundelse (max. 10 linjer) og oplysninger om hvilket værelse, du ønsker, og den eller de ønskede uger, hvor du ønsker ophold (nævn gerne flere muligheder).

Bemærk: Et ophold kan vare mellem 1 til 4 uger. Det koster 1.000 kr. pr. uge for Leif Hasle’s og Gyllembourg’s værelse, mens det større Proust-værelse koster 1.500 kr. pr. uge. Lejen er inklusiv vand, varme, el og internet. Der findes printer i refugiet med brugerbetaling.

Børn er velkomne i juli måned. Overnattende gæster koordineres med fonden pr. email.

Som refugiegæst skal du sørge for egen forplejning, medbringe eget sengelinned og håndklæder og forestå rengøring i værelset og fællesområder før afrejse.

Ophold på refugiet løber fra søndag til søndag:
Check in: Søndag kl. 12.00 – eller efter aftale.
Check ud: Søndag kl. 10.00 – eller efter aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tilbage til oversigten over værelserne

Din ansøgning


Vindbyholtgårds refugium.

Besøg os

Vindbyholtgård
Vindbyholtvej 8
4640 Faxe

Fonden

Forfatteren Leif Hasles Fond
c/o Koch & Christensen
Sankt Annæ Plads 6
1250 København K
Cvr: 38031066
Mail: info@leifhaslesfond.dk