Thomasine Gyllembourgs værelse

Thomasine Gyllembourgs værelse på Vindbyholtgårds refugium.

På Thomasine Gyllembourgs værelse er der alt, hvad du har brug for til dit skriveophold. Der er både klassisk arbejdsbord og ekstra bordplads til dit arbejde. Værelset er rummeligt og lyst med to vinduer ud mod haven, som giver et dejligt lys. Det ligger tættest på det fælles køkken og fælles badeværelse og nær udgangen til haven, så du let kan smutte ud og nyde de smukke omgivelser.

Værelset er indrettet med en 120 cm bred seng med dyner, puder, sengetæppe og uldplaid. Du bedes selv medbringe sengelinned. Desuden findes en ekstra, men kort himmelseng, der nok er mere charmerende at se på end at sove i.

Derudover rummer værelset en behagelig lænestol, et rummeligt skab og spejl. Værelset opvarmes med varme fra varmepumpe.


Hvordan ansøger jeg?

For at ansøge om et ophold på refugiet skal du udfylde en ansøgning. Din ansøgning skal indeholde en kort begrundelse (max. 10 linjer) og oplysninger om hvilket værelse, du ønsker, og den eller de ønskede uger, hvor du ønsker ophold (nævn gerne flere muligheder).

Bemærk: Et ophold kan vare mellem 1 til 4 uger. Det koster 1.000 kr. pr. uge for Leif Hasle’s og Gyllembourg’s værelse, mens det større Proust-værelse koster 1.500 kr. pr. uge. Lejen er inklusiv vand, varme, el og internet. Der findes printer i refugiet med brugerbetaling.

Børn er velkomne i juli måned. Overnattende gæster koordineres med fonden pr. email.

Som refugiegæst skal du sørge for egen forplejning, medbringe eget sengelinned og håndklæder og forestå rengøring i værelset og fællesarealer før afrejse.

Ophold på refugiet løber fra søndag til søndag:
Check in: Søndag kl. 12.00 – eller efter aftale.
Check ud: Søndag kl. 10.00 – eller efter aftale.

Vi ser frem til at modtage din ansøgning.

Tilbage til oversigten over værelserne

Din ansøgning


Det charmende refugium på Vindbyholtgård.

Besøg os

Vindbyholtgård
Vindbyholtvej 8
4640 Faxe

Fonden

Forfatteren Leif Hasles Fond
c/o Koch & Christensen
Sankt Annæ Plads 6
1250 København K
Cvr: 38031066
Mail: info@leifhaslesfond.dk