Refugie

Ansøg om ophold på Refugiet


Forfatter Leif Hasles Hus er åbent for forfattere af både skøn- og faglitteratur, oversættere samt andre 'ikke-larmende' kunstnere som ønsker at arbejde på et konkret projekt. Ved flere samtidige kvalificerede ansøgere har udøvende kunstnere forrang.


Refugiet er beliggende på en smuk firelænget gård fra omkring 1650 i landsbyen Vindbyholt ved Faxe, ca. en time i bil syd for København. Forfatteren Leif Hasles Fond stiller tre møblerede værelser til rådighed med adgang til fælles køkken og bad. Huset har en stor have og ligger tæt på skov og strand.


Ophold kan vare mellem 1 og 4 uger og tildeles efter ansøgning. Det koster 500 kr. pr. uge for Leif Hasles og Gyllembourgs værelse, mens det større Prousts værelse koster 700 kr. for . Lejen er inklusiv vand, varme, el og internet. Stedet fungerer efter en ’vandrehjemsmodel’, dvs. refugiegæsterne sørger for egen forplejning, medbringer eget sengelinned og håndklæder og forestår rengøring i værelset/værelserne før afrejse . Ugerne begynder søndag kl 12 og afsluttes senest søndag kl 10, eller efter aftale.


Bil er praktisk, men ikke en nødvendighed. Gården ligger ca. to timer med offentlig transport fra København (en time med bil), og nærmeste indkøbsmulighed er syv km. væk.


Udfyld formularen nedenfor: Beskeden skal dels indeholde en kort ansøgning på max. 10 linjer, dels den eller de ønskede uger (gerne flere muligheder og med angivelse af ønsket værelse).


Ansøgninger behandles løbende.


Der kan vælges mellem Leif Hasles værelse, Marcel Prousts værelse og Thomasine Gyllembourgs værelse.

Huset rummer en række hyggelige fællesfaciliteter

Send ansøgning

 
 
 
 
 
 


Forfatter Leif Hasles Fond

Info@leifhaslesfond.dk